top of page

Yoga & Fyzio FEST oživil důlní areál Barbora v Karviné

1. ročník jedinečného festivalu celostní medicíny, fyzioterapie, funkčního pohybu, jógy, zdraví a zdravého životního stylu. Uskutečnil se první srpnový víkend 5. – 6. 8. 2023 v areálu bývalého důlního areálu Barbora v Karviné.




Ač počasí nepřálo a propršelo oba dva dny festivalu, dorazilo zde přes 500 účastníků. Bohatý program obsahoval 16 lekcí předních lektorů jógy a pohybových specialistů a 17 přednášek lékařů, fyzioterapeutů, nutrologů, psychologů a dalších odborníků. Takže každý si přišel na své. Pro mě jediněčný zážitek vidět tolik lidí cvičit nejen jógu. Všechno spískala hlavní organizátorka Mgr. Linda Lacinová, které tedy velké díky, že jsem se mohl na chvíli účastnit a potkat tak spoustu kamarádů a známých.




Na oficiálním webu festivalu www.yogafyziofest.cz naleznete mimojiné seznamy učinkujících s jejich medailonky a odkazy na jejich práci.

Další info jak vše probíhalo najdete také na facebooku: https://www.facebook.com/yogafyziofest



Pohyboví specialisté Mgr. Dana Čechmanová a Mgr. Michal Elčkner


Tento ročník byl neuvěřitelný, jak říká Linda Lacinová. Příští, 2. ročník festivalu, se bude konat 28. - 29.9.2024 v Trojhalí v Ostravě. Už se těšíte?



 


89 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page