top of page

45. ročník tradičního Těšínského poháru za námi. Černá s Janoštíkem obhájili zlato v singlech

Pohár byl testem formy před mistrovstvím ČR dospělých . Pro loňské vítěze dopadl na výbornou. Lucie Černá a Jan Janoštík připsali další zlato. V deblu žen znovu vystoupala  na nejvyšší stupínek Kateřina Valentová, tentokrát s Lucíí Krpatovou. Mužský debl ovládli Matěj Hubáček s Jaromírem Janáčkem. Poslední titul v mixu pak získali Adam Šulc s Klárou Šilhavou.



Václav Palán, Adam Šulc



Formu směrem k MČR naladil Jan Janoštík skvěle, v turnaji neztratil ani set. V semifinále podstoupil vyrovnaný zápas s Davidem Smutným. Finálovým soupěřem byl stejně jako loni Filip Budzel, který však v prvním setu pro zranění odstoupil.




Jan Janoštík


Lucie Černá potvrdila dlouhodobě stabilní formu a získala tak další vítězství. Finálové utkání s juniorskou mistryní Lucií Skařupovou vybojovala po setech 21:17, 11:21 a 21:10


Lucie Černá


Ve smíšené čtyřhře se již zmiňovaná Lucie Černá s parťákem Jaromírem Janáčkem rvali o nejvyšší příčky s dvojicí Adam Šulc, Klára Šilhavá. V napínavém souboji na tři sety pak vyhrála mladší z dvojic Šulc, Šilhavá.




Adam Šulc, Klára Šilhavá


Vítězství v ženské čtyřhře si znovu po roce připsala Kateřina Valentová, která nyní startovala po boku oddílové spoluhráčky Lucie Krpatové. V cestě za titulem zvládly semifinálový boj s juniorkami Koliášovou a Osladilovou, ve finále pak ve vyrovnaném zápase nakonec udolaly duo sester Šilhavých 23:21, 22:20.




Kateřina Valentová, Lucie Krpatová

Adam Šulc bojoval i ve finále mužské čtyřhry, spolu s  Václavem Palánem čelili zkušené dvojici Matěji Hubáčkovi s Jaromírem Janáčkem. Účastníci mixového finále si tentokrát vyměnili pozice. na metu nejvyšší vytoupala dvojice Hubáček s Janáčkem, kteří zvítězili po setech 21:14, 21:16.



Matěj Hubáček, Jaromír Janáček

 

 


43 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page