top of page

MČR v badmintonu do 19 let: Krulová s Kopřivou mají splněno

Největší favorité ovládli domácí šampionát do 19 let, který se konal v Českém Těšíně. Dominik Kopřiva a Lucie Krulová splnili . V párových disciplínách ukázal svou třídu Adam Šulc, jenž se s dvěma zlatými stal nejúspěšnějším badmintonistou turnaje. Nejvíce medailí získala Šilhavá.




Ve finále se potkal Dopminik Kopřiva se svým tréninkovým parťákem Danielem Dvořákem, které skončilo výsledkem 21:18, 21:14




Krásný zápas nám přineslo ženské semifinále kde Lucie Krulovou potrápila Markéta Kohoutová, která nakonec podlehla 28:26, 21:18. Finále již tak enebylo dramatické a Krulová pporazila Vandu Sedláčkovou jednoznačně 21:11 a 21:4.




V dalších kategoriích potvrdil Adam Šulc pověst asi nejlepšího juniora do párových disciplín. Nenapádný zástupce pražského Proseka zvítězil v deblu společně s Pavlem Maňáskem, a pak také v mixu s Klárou Šilhavou




Ještě o jeden kov více získala Klára Šilhavá. Ke zlatu z mixupřidala bronz z dvouhry i dívčího deblu. Právě ten ovládly bez ztráty jediného setu největší favoritky, Koliášová s Osladilovou.




 


34 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page